vores services

Buskørsel

Vores afdeling for Buskørsel er et kerneområde for os. Det er her den endelige leverance sker og vi har fået etableret en moderne og fleksibel flåde af turistbusser, VIP-busser, minibusser og limousiner til ethvert formål. Vi er således i stand til at levere transport fra 1 person til 77 personer pr. enhed og er leveringsdygtige i alle former for buskørsel.

Læs mere

Taxi og Limousinekørsel

Taxi og Limousinekørsel er bestillingskørsel som almindelig Taxa og Minibus – men med et højere service- og komfortniveau til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

VIP-Kørsel

Med VIP kørsel fra VTS er virksomheden sikker på, at vigtige forretningsforbindelser og kunder får en god service og behagelig transport. I kan få hentet VIP gæster i lufthavnen – give dem VIP- transport fra hotel til arrangement. Vi yder det bedste for jeres gæster, hvor I har behov for at give ekstra service og opmærksomhed.

Læs mere

Kurerkørsel

VTS Kurerservice kører med småpakker og hasteforsendelser når det virkelig brænder på. Kurerkørsel bestilles på samme nummer som taxikørsel 40 40 02 18.

Læs mere

Administration Service Center

Vi er også klar til at tilbyde administrative services – dels til vores egne virksomheder – og dels til øvrige transportvirksomheder. Kontakt os for et uforbindende tilbud på 40 40 02 18.

Læs mere

Flexkørsel

VTS kører Flextrafik for Sydtrafik og de andre Trafikselskaber.
Bestilling af Flextrafik skal ske senest 2 timer før planlagt tur alle dage
kl. 08 – 20 på: Tlf. 76 60 86 08 – tast 1 eller sydtrafik.flextrafik.dk

Læs mere
OVERALT HVOR DU HAR BRUG FOR DET
RING TIL OS 74 54 28 70
ELLER